Lloret zona agrícola Km 0

Masia de Can Saragossa

d71fc-Cartell-Km-0.jpg

Lloret, zona agrícola km 0, una exposició per valorar el passat agrícola de Lloret

 

  • L’Ajuntament de Lloret i l’Associació RRALL amb el suport de l’Arxiu Municipal obren les portes a una nova exposició.

 La sala d’exposicions de la Masia de Can Saragossa de Lloret tornarà a un segle enrere per explicar el passat agrícola de la població. La unitat de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret i l’Associació Recull Rural Artesà de Lloret (RRALL) amb el suport del Servei d’Arxiu Municipal de Lloret (SAMLM) han unit esforços per posar en relleu i acostar al públic el passat agrícola de la vila. És amb aquest objectiu que han preparat l’exposició Lloret, zona agrícola Km 0, que es podrà visitar en aquest espai.

 L’exposició vol mostrar al visitant el fons d’eines, estris i objectes que el RRALL ha salvat, restaurat, conservat, descrit i catalogat durant més de deu anys de treball i a la vegada donar a conèixer el dia a dia i la pràctica de l’activitat agrícola de Lloret. 

S’estructura en cinc àrees en les quals el visitant trobarà a més dels objectes unes lones de grans dimensions amb textos explicatius i imatges que provenen de diferents fons custodiats al Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar.

Les àrees són:

  1. Lloret, zona agrícola
  2. Hortes, les de Lloret
  3. A l’ombra del pagès creix la vinya
  4. El batec del bosc
  5. Rere els murs de la llar.

 

Galeria d'imatges


Més elements visitables

Ladeus Web Branding