DIM DIGITAL 2020

Portes obertes on line 16, 17 i 18 de maig de 2020

d9777-Capcelera_FB.png

Museus per la igualtat, la diversitat i la inclusió

MUSEU DEL MAR

Càpsules audiovisuals de portes obertes en línia.

En el cas del Museu del Mar, la data d’inici per veure la càpsula que ens presenta La Història de la Lliberada Parès,  serà el dissabte 16 de maig i la data de finalització de les portes obertes en línia oficialment serà el dilluns 18 de maig a les 23:59 hores, però al site http://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2020 i al web http://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2020  estarà operatiu i disponible durant els dies posteriors.

 

Tours virtuals per la Casa Museu Can Font

 El tour virtual es farà a partir de la visita en línia a la Casa Museu Can Font de què ja disposem al nostre web i estarà comentada per una guia oficial.

La guia conduirà la visita en directe i anirà navegant a través del tour virtual a la Casa Museu Can Font.

Els visitants virtuals visualitzaran la pantalla del dispositiu de la guia alhora que podran escoltar les seves explicacions. De tant en tant, a la retransmissió apareixerà un requadre amb la imatge de la guia, que ajudarà a personalitzar el recorregut. L’emissió en directe del tour virtual es farà a través del canal de YouTube de Patrimoni Cultural https://www.youtube.com/patrimonigencat.

També us informem que el tour s'oferirà en Llengua de Signes Catalana(LSC), a càrrec d'intèrprets i professionals de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA)

http://patrimoni.lloret.cat/es/moll-museo-abierto-de-lloret/casa-museu-can-font-visita-virtual-360

 

 Repte participatiu

També es llançarà un repte que consistirà en la recreació des de casa d’una de les peces que es poden veure a l’exposició permanent dels museus catalans, en la línia dels arts challenge que estan tenint tant de ressò a les xarxes socials. Les obres que es proposaran recrear seran molt diverses, i les podeu consultar al https://visitmuseum.gencat.cat  per tal de facilitar i incentivar la participació de tot tipus de públic.

S’oferiran premis a les recreacions que tinguin més acceptació a les xarxes socials.

 

Us deixem un enllaç on podeu ampliar informació i us convidem a gaudir del Dia Internacional dels Museus (DIM2020)

 

http://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2020

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges


Més elements visitables

Ladeus Web Branding